100 dagar

Igår såg jag att författarkollegan Eva Holmquist skulle delta i en utmaning som handlade om att skriva varje dag i 100 dagar. Det är Anna Hellqvist som är hjärnan bakom utmaningen. Eftersom utmaningen startade igår har de numera stängt anmälan, men vill man haka på ändå går det ju att bara börja skriva helt enkelt. På Annas blogg kan ni se forumet där vi rapporterar varje dag, kanske kan det peppa er att se hur många som skriver varje dag och hur mycket/lite de har skrivit. Det finns inget krav på hur mycket som ska skrivas, utan det kan egentligen bara vara några meningar (för vissa dagar går det ju extremt trögt). Men ändå, att man får in rutinen att faktiskt skriva varje dag.

Hoppas att detta kan vara peppande för mig. Jag har inte bestämt att jag måste skriva på ett och samma manus alla 100 dagar. Emellanåt byter jag nog eftersom jag har två halvfärdiga utkast och ett som jag precis börjat med. Huvudsaken är att jag skriver och kommer framåt tänker jag 🙂

Någon mer som ska delta i utmaningen eller har en liknande utmaning på gång?

4 reaktioner till “100 dagar

Lägg till

 1. Jajamen! Jag passade på att haka på utmaningen för att få disciplin att skriva del två i min bokserie som jag påbörjade under NaNoWriMo!
  Lycka till med din fina blogg och med ditt skrivande!
  /Ewa

  Gilla

 2. Jag har också hakat på. 🙂 Som jag har sett på de andra som deltar handlar det ofta bara om att skriva. Punkt. Själv försöker jag plöja igenom ett manus till slutet, men idag har det bara blivit tentaskrivande. 🙂 Lycka till!

  Gilla

  1. Lycka till du också! Både med tentan och med manuset 🙂 Själv har jag använt dagens skrivtimmar till att opponera på en annan students texter plus försöka förbättra mina egna inför sista inlämningen. Får se om jag hinner med något skönlitterärt skrivande senare kanske 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: