Veckans bokbloggsfråga

Kom på att jag inte har svarat på veckans bokbloggsfråga. Det är barnboksbloggen som håller i den och veckans fråga är:

Finns din blogg med i sociala medier, så som Facebook, instagram eller twitter? Vad använder du de sociala medierna till, att göra reklam för bloggen, skaffa nya läsare eller interagera med läsarna genom diskussioner, tävlingar eller annat?

Jag finns på både facebook, twitter och instagram. Instagram är mer personlig, medan twitter och facebook mest används för att marknadsföra mina böcker. Skulle nog ändå säga att twitter är den sida jag är mest aktiv på just nu. Så lätt (lite för lätt) att slänga iväg en uppdatering så fort jag tycker någonting om någonting ^^ Jag delar även recensioner och andra inlägg som kommer upp på bloggen. Tävlingar brukar också dyka upp där. På sistone har jag börjat ha mer tävlingar via facebook och instagram än via bloggen eftersom jag tycker det ger mer, särskilt på facebook där folk kan dela och man dessutom kan sprida tävlingen lite extra genom att marknadsföra den.

Kan ofta känna att jag lägger mer tid på de sociala medierna än på bloggen, men tror det har att göra med just det här att det känns som om jag når ut längre via de andra medierna än via bloggen. Ett tag tänkte jag faktiskt lägga ner den, men det blev ju en nystart istället efter att ha velat lite fram och tillbaka ett tag. Känns som om det behövs en författarblogg ändå, för såhär långa inlägg skriver jag ju inte direkt på facebook 😉

Socialamedier

3 reaktioner till “Veckans bokbloggsfråga

Lägg till

  1. Twitter verkar verkligen så himla smidigt, har dock hållit mig därifrån tills vidare och då känns det onödigt att lägga till ÄNNU ett socialt media somtar tid .. 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: