En rörd författare

Idag fick jag den första kommentaren på Flykten. Visserligen har jag fått fina kommentarer av både korrektör och testläsare, men det här var det första jag hörde om boken sedan den släpptes. Blev så rörd att jag nästan började gråta. Kommer jag någonsin sluta reagera på det viset? haha. Tror faktiskt inte det.

I meddelandet stod bland annat: ”Det har varit två fantastiska dagar av panik, spänning, skratt och tårar, en riktig bladvändare.”

Bättre betyg än så kan man väl ändå inte få?

IMG_20160104_200953-1

Annonser

2 thoughts on “En rörd författare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s