Nyheter i bokhyllan

Efter den där lilla rean på akademibokhandeln tänkte jag att nu har jag böcker för en evighet framåt. Men nejdå. Det tillkom några till, förstås. Några bytesböcker, ett recensionsexemplar och några köpta.

IMG_20160119_095206-1

Dessa två hittade jag i bokbytesgruppen på facebook.

”Sista riket” har jag hört väldigt mycket om på sistone, och även om tjockleken skrämmer mig lite så är jag sugen på att läsa den.

”Att skriva” med Stephen King känns lite som en bok alla författare borde ha i sin bokhylla. Blir ett bra tillskott till mina resterande skrivböcker!

IMG_20160119_095537-1

Vet inte varför just de här två böckerna var så svåra att få en snygg bild på. Kanske pga de mörka omslagen men alla bilder blev lite smått suddiga ^^

Jag fick i alla fall Caroline Hurtigs senaste ”Ur nattens mörker” som recensionsexemplar. Läser just nu tvåan i den serien och tycker den är supermysig så det är ju perfekt att jag har trean hemma sen när jag är klar.

”Svart passion” hittade jag också i bokbytesgruppen. Jag påbörjade den för något år sedan då jag hade lånat hem den från biblioteket men sen kom livet emellan – som det så ofta gör – och jag hann inte läsa ut den. Så nu tänkte jag att det är större chans att den blir läst om jag faktiskt har den hemma. Har hört att det ska vara en väldigt bra tolkning på vampyrer, en lite mörkare sådan, så jag är helt klat nyfiken.

IMG_20160119_095623-1

Och så behövdes det ju lite mysiga böcker också, haha! Båda dessa känns rätt perfekta att ta med sig ut till stranden i sommar, om jag inte hinner läsa dem innan dess.

”Det har alltid varit du” har jag varit sugen på ända sen jag såg den första gången på Sofias instagram. Har ju läst hennes fantasyserie som även den är romantisk/erotisk och tyckte väldigt mycket om dem, så har stora förhoppningar inför den här novellsamlingen också!

”Var lugn, allt är i sin ordning” beställde jag efter att ha sett Beas bokhyllas intervju med Terese Marvelin. Lät som en mysig liten bok! Inte fel när man kan beställa ett signerat exemplar direkt från författarinnan heller!

Har ni läst någon av dessa? Vad tyckte ni? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: