Min ”skrivarvecka”

Ja alltså, det gick ju sådär med den där skrivarveckan jag skulle ha. Visst har jag skrivit, men inte alls så mycket som jag hade planerat och inte alltid på rätt saker, haha!

Jag har börjat skriva för vår studenttidning (som kommer lanseras nu i nästa vecka, så då kommer jag skriva lite mer om den). Så det har blivit en del om insparken nu i veckan. Dessutom ska jag driva en blogg där också så därför har jag försökt planera vad jag ska blogga om.

Men jag har faktiskt fått till ytterligare några kapitel på tre manus. Hade förstås varit bättre om jag lagt all den tiden på ett manus men bättre att jag skriver när idéerna kommer än att inget blir skrivet alls (det är åtminstone det jag intalar mig själv). Exempelvis resulterade Tritons besök i en ny prolog till tredje delen i Mellody Looh-trilogin plus ytterligare några kapitel som ska in någonstans i mitten, bland annat en scen med Rose och Simon som fick mig att både älska och hata att vara ensambarn på samma gång ^^

Nu ska jag fortsätta testläsa Carolines senaste manus. Blir lite avis på hur bra hon skriver, haha!

Ungefär såhär har min vecka sett ut 😉

2 reaktioner till “Min ”skrivarvecka”

Lägg till

  1. Jisses, jag förstår inte hur du kan hålla på att skriva på tre manus! xD haha Jag är grymt imponerad! 😀 Själv håller jag fortfarande på med mitt andra (är en sån där som vill skriva hela historien först, och sen redigera dem en i taget). Men den går framåt! 🙂

    Gilla

    1. Haha tack! För mig känns det mest störande. Önskar att jag kunde fokusera på ett och bli färdig med det innan jag går vidare till nästa, men får se det som att jag förhoppningsvis har flera färdiga ungefär samtidigt sen 😉 Ja men det är smart att skriva allt först och sen redigera, annars fastnar man (vilket jag är allt för bekant med, haha!). Kämpa på!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: