Spavistelse, Student jkpg, förkylning och Kaffepaus…

Halloj! Jag kom hem från ett fantastiskt dygn på falkenberg standbad för en stund sedan. Andra gången jag varit på deras spa och det var lika härligt den här gången som första. Minuset var väl maten som inte föll någon av oss i smaken, men men. I det stora hela får vistelsen tummen upp!

I torsdags lanserades den där studenttidningen som jag har tjatat om! Ni vet vilken jag menar va? Student JKPG förstås! Kolla gärna in min blogg där: http://student.jkpglive.se/blogg/gabriella-kjeilen/

Tanken är att jag ska lägga boktips och recensioner där i framtiden, men det kan hända att några hamnar där och några här. Återstår att se! Annars blir det kanske boktips där och mer utförliga recensioner här.

Annars då? Jo, jag är äckligt förkyld och har lite ångest över att jag inte har börjat tentaplugga än. Men det löser väl sig …

Nu ska jag redigera säsongens första Kaffepaus JKPG som kommer upp på torsdag. Flummigt värre och jag var så febrig att jag knappt visste vad jag sa, så det återstår att se hur mycket av mig själv jag behöver klippa bort (eller hur mycket ni får att skratta åt) … 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: