Hjärnan går på högvarv

Det kändes som om det var flera veckor sen jag uppdaterade den här bloggen, men det var ju faktiskt bara några dagar sedan, haha! Jag känner mig lite virrig just nu. Är fortfarande inte helt frisk och så fort jag känner mig bättre en dag, vaknar jag upp sämre igen nästa dag. Men det är väl bara den tiden på året nu helt enkelt. Alla är sjuka, usch!

Men men, utöver sjukdomen går det rätt bra med mig. Manusen är helt försummade dock.. Men allt har sin tid! De får fortsätta pocka på uppmärksamhet ett tag till!

Sitter just nu och planerar vad jag ska säga under mina 10 minuter på scenen i Speakers corner under SMÅ LIT. Det värsta är att jag aldrig är nervös innan något sånt här, men sen när jag väl kommer upp och står där börjar jag skaka. Och jag hatar det. Jag borde verkligen vara van och jag vet att de inte kommer rusa fram och attackera mig (eller ja, förhoppningsvis inte i alla fall), ändå går det inte att hindra nervositeten. Det bästa vore om jag höll sådana här föreläsningar on a regular basis. Då skulle jag förhoppningsvis bli immun mot den där nervositeten tillslut. Men när det händer med ungefär ett halvårs mellanrum hela tiden blir det inte riktigt så.

Jag får köra på fusklapp och föreställa mig att alla är nakna eller vad det nu är folk säger (hur nu det ska göra mig mindre nervös?!).

Inte vet jag vad jag ska ha på mig heller. Om jag ska köra på samma stil jag hade på bokmässan eller mer vanligt klädd. Sticker helt klart ut mest om jag kliver i min fantastiska spetskjol och snörar på mig min tjusiga korsett som hindrar mig från att äta ordentligt, men ändå. Det känns lite tråkigt att ha exakt samma klädsel som jag hade då.

Utöver det här planerar jag lite vad vi ska snacka om i Kaffepaus den här terminen, funderar på vad jag ska blogga om på studenttidningen, väntar på bilder till en artikel, tänker att jag borde redigera färdigt avsnittet som ska släppas på torsdag, äter en macka, tittar lite halvt på när Daniel spelar, skrev precis min första artikel på engelska, försöker få min katt att lägga sig ner och inte vandra fram och tillbaka över mig och så funderar jag över vad sjutton Daniel ska få i födelsedagspresent.

Så alltså ja. Hej. Välkomna in i min hjärna. Det är lite stökigt här inne, men den jobbar på rätt bra i alla fall!

e086498682affd7e14480d5ad861f533.jpg

Detta borde kanske bli ännu en kopp i min samling… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: