Skrivdag/pluggdag

Solen skiner. Min migrän är lindrigare än vanligt och katterna är överlyckliga för att matte är hemma för en gångs skull. Idag har jag inget mer planerat än att jag ska plugga inför vår första riktiga salstenta. Innan har vi bara haft sådana där vi antingen får ha med böckerna eller där vi har svarsalternativ och får betyget direkt. Men nä, nu blir det the real deal. Nervös!

Utöver pluggandet tänkte jag försöka hinna skriva lite. Manusidéerna får snart mitt huvud att sprängas så nu måste jag få släppa på trycket lite! Inte bestämt vilket av alla manus jag ska skriva på dock, men det lutar mot Hämnden. Anledningen till att det manuset inte är färdigt än är för att slutet har varit rätt otydligt hittills. Vanligtvis har jag slutet helt färdigt för mig när jag börjar skriva, men när det gäller det här manuset hade jag inte det utan hade bara planerat fram till mitten. Jag har haft en svag tanke kring hur jag vill att den ska sluta men nu börjar bitarna äntligen falla på plats, så det känns som om det är dags nu! Dessutom älskar jag Natalja. Hon är en fantastisk karaktär (om jag får säga det själv, hehe).

Förövrigt släppte vi ett nytt avsnitt av podden idag! Vi snackar Bond och the force awakens, ni kan lyssna på avsnittet genom att klicka här!

Nu ska jag se till att göra något vettigt, ha det fint!

IMG_20160204_085236

En reaktion till “Skrivdag/pluggdag

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: