SmåLit

Igår var det äntligen dags för årets första mässa och det blev SmåLit här i Jönköping. En helt ny litteraturfestival som enligt mig blev en succé. Jag vet inte helt vad jag hade förväntat mig men med tanke på att det var nytt så hade det ju kunnat gå lite hur som helst. Men personligen tycker jag det gick bra. Det var en bra variation bland bokborden vilket gjorde att det fanns något för de flesta och besökarna verkade väldigt intresserade av både bokbord, speakers corner och olika författarintervjuer.

Hade själv tio minuter i speakers corner. Fastän jag tagit tiden på mitt lilla föredrag hemma lyckades jag klämma in allt på fem minuter, så presonen efter mig fick gå på lite tidigare, haha. Men strunt samma. Det gick bra i alla fall och jag känner mig väldigt stolt över att jag inte skakade som jag brukar göra, haha. Försökte intala mig själv att jag stod i en radiostudio och att det inte alls satt en massa folk och tittade på mig 😉

En hel del böcker gick iväg också, vilket kändes väldigt roligt. Fick iväg några ex av Flykten till de som redan läst Födelsemärket, men fick även iväg några ex av Födelsemärket till helt nya läsare!

Att dela monter med Sarah tyckte jag funkade väldigt bra. Våra böcker är lite olika, men samtidigt inte så olika att en person inte vill läsa båda. Så vårt erbjudande funkade väldigt bra och de flesta kunder köpte en bok av mig och en bok av henne. Kändes superkul!

Träffade även en tjej som älskade Födelsemärket, vilket gjorde mig alldeles rörd. Hon ställde en massa frågor om boken och hur jag tänkt när jag exempelvis skapat formskiftarnas märke. Älskar att få sådana frågor och att få veta att folk verkligen uppskattar det jag skriver.

Hoppas verkligen att det här blir ett återkommande event. Jönköping behöver det!

IMG_20160207_105405IMG_20160206_104720IMG_20160206_123124IMG_20160206_112106IMG_20160206_105447IMG_20160206_160042

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: