Nämen hej

Var ju en vecka sen jag skrev här. Värst vad fort det går! Glad alla hjärtans dag på er förresten. Vi firade redan igår med en mysig film, jordgubbar, vin, choklad och … ostbågar 😉 Idag måste jag plugga tråkigt nog. Och sen ska vi iväg till kyrkan en sväng.

Mina dagar går lite i ett just nu. Trots det har jag inget spännande att berätta här direkt, haha. Jobbar vidare på Hämnden så fort jag får tid. Planerar att snart ha ett första utkast färdigt. När det är klart ska jag låta det vila medan jag försöker få klart ett första utkast av Mellody Looh – Förvandlingen. Satte ju som mål att jag skulle få färdigt minst två första utkast i år, så får se till att hålla det!

Annars väntar jag som mest på att fler recensioner på Mellody Looh – Flykten ska dyka upp. Har än så länge bara fått från en läsare sedan den släpptes, så hoppas att det dyker upp fler snart! Eller kanske ska jag vara glad att det inte kommer några? Gaah.

Nu ska jag se till att börja plugga. Annars kommer jag aldrig igång! Har ni en stund över, lyssna gärna på vårt kärleksavsnitt i Kaffepaus JKPG!

6 reaktioner till “Nämen hej

Lägg till

 1. Har börjat läsa din bok ”Födelsemärket” och är imponerad av din fantasi! Jag är en författarwannabe som älskar att inspireras av andra skrivare, därför är det så kul att kika in på din blogg. Tycker också det är häftigt att du startat eget förlag, det märks att du brinner för det du gör. Allt gott till dig Gabriella!

  Gilla

   1. Jag skriver på ett manus nu (var över tio år sedan jag skickade in manus senast, då blev jag refuserad men lektörsläst åtminstone) som jag gissar är närmast ett drama. Det är fantastiskt kul att skriva igen och verkligen satsa på det. Jag har haft författardrömmar sedan jag var 12 år tror jag. Jag har lånat din bok Födelsemärket på biblioteket här i Uddevalla och läser den med stor glädje. De har inte tagit in din fortsättning (Flykten) än, men jag ska köpa böckerna istället. Du är superduktig! Såå roligt att inspireras av dig!

    Mvh Petra

    Gilla

   2. Så spännande, drama är alltid kul att skriva! Skönt att höra att du kommit igång igen. Det är ju så fantastiskt roligt att skriva 🙂 Jättekul att höra att du gillar Födelsemärket! Om du vill köpa dem signerade går det ju att köpa direkt från mig, kan annars tipsa om att Beas bokhylla kommer lotta ut ett bokpaket från och med imorgon så håll utkik hos dem! 🙂

    Gilla

 2. Ja vad kul! Klart jag vill ha signerat 😀 Jag återkommer dock nästa månad, för tandläkarbesök har ruinerat oss denna månad. Ser fram emot det! Mvh Petra

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: