Jag kan andas igen

Tentan är gjord. Jag är liiite osäker på om jag fick tillräckligt många poäng för att få godkänt, men jag hoppas verkligen det. Om inte, så finns det ju en omtenta. Nu kan jag i alla fall släppa det ett tag och pusta ut!

Just nu tar jag en paus från städning av lägenheten. Får alltid för mig att städa när det är fint väder. Antar att jag ser all smuts lättare då. Försöker just nu undvika att titta på fönstren som jag inte orkat putsa än.. Det är väl nackdelen med att solen skiner, men annars klagar jag inte!

Beas bokhylla har förresten gjort en liten intervju med mig idag och imorgon kommer det dessutom dyka upp en utlottning på deras blogg. Så är ni nyfikna på mina böcker borde ni helt klart kika in där imorgon (eller idag för att läsa intervjun då).

Nu ska jag fortsätta röja här hemma och njuta så länge solen skiner (och försöka att förtränga mina smutsiga fönster ett tag till).

IMG_20160219_145516

2 reaktioner till “Jag kan andas igen

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: