Nu får det räcka

7 böcker blev det på årets bokrea. Notera ”blev” för nu får jag faktiskt inte köpa fler, haha. Dessutom har jag fått hem ett recensionsexemplar som jag hört så mycket gott om att jag bara vill börja läsa den direkt.

IMG_20160305_145637

Här har vi alltså hela högen. Åtta nya böcker och jag känner mig i stort sätt lika sugen på alla.

IMG_20160305_145547

De första jag köpte var dessa två som båda är utgivna på förlaget Undrentide. Köpte dem från förlagets egen webbshop som hade riktigt bra rea-priser. ”De två odjuren” är andra delen i en serie, men efter att ha googlat lite upptäckte jag att några hade läst den utan att ha läst den första och eftersom den första inte lockade så mycket beslutade jag mig för att beställa tvåan och se om jag fattar. Annars får jag väl köpa ettan också helt enkelt. ”Varia” har jag kikat lite på innan så nu när den bara kostade 50 kr slog jag till. Ska bli intressant att läsa!

IMG_20160305_145449

Några dagar senare damp det här recensionsexemplaret från bokförlaget Opal ner i brevlådan. Med tanke på hur många som har höjt den här boken till skyarna de senaste veckorna måste jag säga att jag har rätt höga förväntningar. Ska bli riktigt kul att se vad Charlottes jobb har resulterat i!

IMG_20160305_145402

Sen hittade jag förstås ett par böcker hos Adlibris också. ”Mörk ängel” har jag ju lånat hem från bibblan flera gånger men aldrig läst ut. Nu har jag dock både tvåan och trean i bokhyllan (har hört från flera att serien bara blir bättre, så vill gärna ge dem en chans) och kände att det är på tiden att jag läser ut den och det är störst chans att den blir läst om jag inte har någon tidspress. Så den fick det bli! Och för att få gratis frakt behövdes en till och när Annah skrev på facebook att hennes romaner fanns med på rean kunde jag inte låta bli att klicka hem ”Skugga över månen” som jag har varit nyfiken på så länge!

IMG_20160305_145531

Efter beställningen hos Adlibris tänkte jag att nu ska jag inte ha fler, nu räcker det. Men tydligen inte. Igår var jag på Ö&B med mamma och hittade dessa tre som fick följa med hem. Var nog det sista stället jag trodde att jag skulle köpa böcker ifrån, haha, men jag känner mig nyfiken på alla tre. ”Född fenomenal” verkade mest bara rolig medan de andra två kändes mer seriösa, så det blir nog en bra blandning.

Känner mig nöjd med årets bokrea trots allt. Jag som var övertygad om att jag inte skulla hitta något, haha!

Hur många böcker har ni fyllt på med under årets bokrea? 

En reaktion till “Nu får det räcka

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: