En ny idé

Den senaste veckan har gått i ett. Just därför har det inte blivit någon uppdatering varken här eller på min andra blogg. Inte hunnit läsa något och dessutom har jag sagt upp mitt storytel-konto för att byta ut det mot ett konto hos Nextory som verkar vara lite billigare, men har inte hunnit med att registrera mig där ännu. Så för tillfället kan jag inte lyssna på böcker heller. Men men.. I sommar ska jag hinna läsa massor, hoppas jag!

Mitt i kaoset har en ny idé fått liv. Det känns alltid som om de kommer när jag har som mest att göra. Vet inte än hur det kommer bli och när den kommer bli färdig (eller tja, en plan har jag gjort, men av rädsla för att jag inte ska kunna hålla deadline tänker jag hålla tyst om den tills det mesta jobbet är gjort), men jag tror det kan bli något bra av den i vilket fall!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bege mig till jobbet. Första jobbhelgen på länge, känns lite ovant, men skönt ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: