Så lätt att glömma

Det är rätt konstigt hur lätt det är att glömma bort att jag faktiskt har gett ut två böcker. Livet tickar på med jobb och skola och det är egentligen bara när någon ny får höra om böckerna och säger ”Wow! Det är ju supercoolt!” som jag påminns om att jag faktiskt är författare och inte bara en student som arbetar extra i butik.

Denna morgon/förmiddag har jag skrivit lite på nästa projekt. Eller tja, ett av dem. Har allt för många igång just nu så tänker inte förvirra er med arbetsnamn. Men det går bra i alla fall. Fler böcker kommer det bli och någon dag kanske det faktiskt sjunker in i mitt huvud att det där med att ge ut mina egna böcker inte bara är en dröm längre utan verklighet.

IMG_20160408_091014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: