So much to do, so little time

Halloj! Det är lördag och jag ska snart iväg och jobba. Har jobbat nästan hela veckan om man lägger ihop båda mina jobb. Känns ovant, men det börjar bli dags att vänja sig nu för snart kommer sommaren! Just nu känns det som om min sommar kommer bli lite hektisk, även om jag inte har sett mitt schema på jobbet. Det finns en hel del som jag vill hinna skriva under sommaren och sen vill man ju gärna hinna hitta på något ihop med mannen också.

Många böcker jag vill hinna läsa med, men så är det väl alltid. Läser just nu ”Fjärilarnas stad” som jag älskar. Så annorlunda och bra skriven. Älskar ju bilden av framtiden med all teknologi!

Förresten så pratade vi om böcker i senaste avsnittet av Kaffepaus JKPG och fick ett författarbesök! Klicka in här för att lyssna.

Nu är det bäst att göra sig i ordning. Ha en finfin helg allihop!

IMG_20160416_080259

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: