Burrito mood

Jag är inne i en period då jag är konstant trött känns det som. Kvällarna, som tidigare varit då jag fått mest gjort, tillbringas i soffan med ögon som bara vill slutas och ett huvud som väger tungt som bly. Ikväll drack jag kaffe kl 20 bara för att tvinga mig själv att hålla mig vaken lite till. Det hjälpte absolut ingenting, mer än att det känns som om min kropp är redo att springa ett maraton. Så nu sitter jag här på balkongen, med en allt för pigg kropp och en hjärna som har kastat in handduken för dagen, och hoppas att kylan och mörkret ska få mig att kvickna till lite. Verkar tyvärr inte så dock.

Imon lämnar jag in sista uppgiften i kursen och sen har jag min första lediga helg på länge innan det är dags att skriva B-uppsats. Så den här helgen tänker jag bara stänga av helt. Såg den här bilden på twitter förut och kände att JA, det där är vad jag ska göra i helgen. Burrito mood är nog precis vad jag behöver!

ChthvHAVAAEO1VQ

 

Förresten så var det ju Star Wars Day igår! Så ett försenat ”May the 4th be with you” till er alla!

13162562_10153701769583667_369307906_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: