Att planera

Jag älskar att planera. När något är på gång så planerar jag alldeles för långt i förväg. Om jag ska ut och resa kan jag packa flera veckor innan, och sen bli tvungen att packa upp igen bara för att jag behöver sakerna som jag har packat ner. Inte så effektivt kanske men det är svårt att låta bli.

Just nu är det bokmässan som jag planerar inför. Kanske är det för att jag inte kommer ha någon form av semester utan jobba heltid hela sommaren så jag ser helt enkelt fram emot hösten. Än så länge har jag fixat med banderoll och omslag till vår flyer, så nu är det inlaga som ska fixas och sen lite allmän inredning till montern som jag tänkte införskaffa. Vill att montern ska skrika fantasy, haha 😉

Tänkte också försöka planera min mässa i form av seminarier jag ska gå på osv. Tidigare år har jag faktiskt inte hittat några seminarier jag ville gå på, eller åtminstone inte tillräckligt många för att vilja betala för ett seminariekort. Men i år har jag i alla fall hittat en del under lördagen och söndagen som jag funderar på att gå på, dock är det ju just de dagarna som jag inte vill vara iväg från montern särskilt mycket så vi får väl se hur det blir x) Skulle gärna vilja gå på seminariet som Kim M Kimselius har tillsammans med två andra som heter ”Tio misstag författare gör – tre skrivproffs berättar”. Är alltid kul att lyssna på Kim tycker jag! Sen skulle jag också vilja gå på ”Romance, är det bara kiosklitteratur” med bland annat Simona Ahrnstedt, ”Dracula – vem var han egentligen?” och självklart ”Ja, jag har fortfarande mens hurså?” med Clara Henry, mest bara för att jag tycker hon är rolig. Alla de här seminarierna är på lördagen.

På söndagen är jag sugen på att gå på ”Varför älskar vi fantasy?” med bland annat Julie Kagawa, ”Att vrida på verkligheten” med bland annat Mats Strandberg, ”Zombier i finrummet” och ”Finns det nordisk fantasy?” med bland annat Siri Pettersen. Känns verkligen som om söndagen är min dag, haha. Dessutom är det ju gratis då 😉

Nu ska jag iväg till diverse second hand butiker och leta efter bokhyllor vi kan använda på mässan. Allt för att va ute i god tid liksom 😉 Ha det fint!

e44be506c1ee5f93d6d084ad809da3ab

Bild från pinterest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: