Fantastika och intervju

Igår bestämde vi äntligen att det blir en sväng till Fantastika. Jag kommer dock inte ha något bokbord utan åker bara dit (delvis för att jag inte har några böcker hemma på lager men också för att jag bara tänkte vara där på lördagen). Men är ni där så säg till! Vill ju passa på att träffa så många som möjligt 🙂 Har aldrig varit på en fantatik-kongress förut så jag vet inte helt vad jag ska förvänta mig. Men har redan sett en del grejer i schemat som intresserar mig så hoppas det blir kul!

Igår var jag förövrigt med i en intervju i P4. Vi snackade om hur Mellody skapades, vad min nästa roman kommer handla om, skrivarvanor m.m. En bra liten intervju tycker jag! Är alltid lika kul att få komma in i en ”riktig” radiostudio också. Inte för att den vi har i skolan är fejk men ändå, P4 känns ju lite häftigare ändå 😉 Ni hittar intervjun HÄR.

fantastika_banner_828x315

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: