Skriva romance

Igår upptäckte jag Hemmets tävling för romance-noveller. Jag är ju verkligen ingen romanceförfattare även om jag har försökt mig på några romantiska romaner. Av någon anledning har jag alltid svårt för att skriva om sådär fina, bubblande känslor. De där svåra, hjärtkrossande känslorna är så mycket enklare att beskriva. MEN nu tänkte jag att jag ska ge det ett försök. Jag har en väldigt bra idé, måste bara se till att gestalta allt på rätt sätt. Ska bli spännande detta!

romance1romance2

Inspiration från Pinterest!

2 reaktioner till “Skriva romance

Lägg till

  1. Jag tycker absolut du ska testa på lite romantiska noveller 🙂 Jag försöker också hitta idéer just nu. Tycker det största hindret är max 12000 tecken …

    Gilla

    1. Ja verkligen, det är sjukt lite! Skrev en novell idag men den landade ju på mer så om jag ska använda mig av den måste jag skala ner den.. :/ Är svårt att få in den där konflikten/hindret där i mitten utan att dra iväg på antal tecken x)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: