Poopuu förlag

För ett tag sedan skrev jag om att jag skrivit på ett kontrakt med Seraf förlag som innebär att både Födelsemärket och Flykten ska komma ut som e-böcker hos dem under sommaren samt att min nästa roman ska publiceras via dem. Nu har vi bestämt att även de tryckta versionerna av Födelsemärket och Flykten ska flyttas över dit. Så i höst, lagom till bokmässan, kommer två nya versioner av dem att tryckas under Serafs fina logga. Det innebär alltså att mitt egna lilla förlag läggs åt sidan på obestämd framtid. Troligen kommer hemsidan att försvinna under hösten och sedan kommer jag bara att hänvisa till Serafs hemsida i fortsättningen.

När jag startade förlaget för två år sedan var det med förhoppningen att böckerna i framtiden skulle flyttas över till ett annat förlag eller att åtminstone en framtida roman skulle ges ut under en annan logga. Nu när de båda går i uppfyllelse känns det därför helt rätt att lägga Poopuu förlag åt sidan. Det var inget projekt jag hade tänkt behålla under en särskilt lång tid ändå. Däremot kommer jag behålla mitt konto hos publiceringstjänsten Publit. Så om jag någon gång skriver ett manus som inte passar in på Seraf kan det hända att jag publicerar själv igen, nu när jag är insatt i hur man gör. Är dock tveksamt om förlaget fortfarande kommer heta Poopuu då. Kanske blir något helt annat. Återstår att se.

Hoppas att ni fortsätter följa mig och mina böcker hos Seraf. Det kommer bli magiskt!

visitkort poopuuforlag 4

En reaktion till “Poopuu förlag

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: