Nytryck och omgjorda omslag

Jobb jobb jobb. Har redan bestämt mig för att nästa sommar ska jag ha sommarlov (är ju sista chansen då om jag inte bestämmer mig för att plugga något mer efteråt). Eller åtminstone inte jobba hela sommaren. Men imorgon är jag ledig och då ska jag kämpa vidare med ”Magin vaknar”. Har en hel del jag vill skriva om där. Vill kasta om scener, lägga till och ta bort. Men tror det kommer bli bra när det väl är färdigt!

Har också gjort om omslagen till ”Mellody Looh”-serien lite grann inför nytrycket av böckerna i augusti. Så nu väntar jag bara på att få tillbaka ”Födelsemärket” från författarkollegan Astrid som just nu ger den en ny korrekturläsningsgenomgång. Tycker att Seraf-loggan passade väldigt bra på baksidan (och ryggen). Eller vad tycker ni?

Omslag Födelsemärket2.indd

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: