En ledig dag

Äntligen ledig och äntligen är det sol. Så passande! Trotsade dock solen hela förmiddagen och stannade inne i soffan med en kelsjuk katt som tycker jag är hemma allt för lite och passade på att redigera. 80 av 190 sidor är redigerade just nu, så det går framåt. Sakta men säkert 😉 Känns konstigt att sitta och redigera ett manus som jag gav ut för snart två år sedan, haha, men det ska bli kul med nytrycket och att den dessutom kommer komma ut som e-bok snart!

Bestämde mig dock för att ge mig ut till slut i alla fall och strosade runt på Huskvarnas gator i två timmar i jakt på Pokémon. Några hittade jag i alla fall 😉 Älskar hur det här spelet får mig att hela tiden komma över mitt dagliga mål på 10 000 steg. Utmärkt sätt att få motion på ju!

Nu är det dags att fixa mat och sen redigera ytterligare några sidor. Vore rätt skönt om jag kunde bli klar med Astrids kommentarer idag. Det kan ju gå…

13730729_10153869300018667_1958821654_o

Annonser

5 thoughts on “En ledig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s