En ny vecka, en ny höst

Sommaren är officiellt över för min del (även om jag ändå hoppas på lite sensommarväder såhär på slutet). Jobbade min sista dag på sommarjobbet igår och imorgon sätter skolan fart igen. Så idag ska jag andas lite, hämta ut kurslitteraturen (som är på engelska, det kommer ju gå såå bra), städa lägenheten och skicka iväg böcker till nytryck. Ni vet, basic stuff. Har börjat fylla min kalender igen efter att den har legat och vilat hela sommaren och förvånas över hur snabbt den blev kaosig igen, det är väl helt enkelt bara jag som är kaos, haha. Annars så firade min hjärna höstterminen med att ge mig massa nya idéer till ett manus jag inte alls har tid att skriva på nu, men det kanske får bli mitt NaNoWriMo-projekt..

Känner att det är mycket roligt att se fram emot nu den här hösten. I september har vi både Litteraturrundan i Växjö och Bokmässan i Göteborg. Ska bli kul att få komma iväg och både möta läsare och andra författare. Sen i november så har vi ju Comic Con i Stockholm. Där kommer jag bara vara besökare även i år, eftersom det kostade skjortan att ställa ut, men det ska ändå bli superkul. Hittade ju en hel del roliga saker där förra året så räknar med samma i år. Sen avslutar vi året med SciFiWorld i Stockholm den 10-11 december där Seraf förlag kommer vara på plats hela helgen. Kanske klämmer vi in ett besök på SciFiWorld i Helsingborg med, men det var så litet förra året så vet inte om det känns värt. Men en extra resa till fina Helsingborg är ju iofs inte fel ändå! I oktober äger även årets upplaga av Andra Världar rum uppe i Mora. Tror inte jag ska åka dit faktiskt, men tycker ni om fantasy, skräck, scifi och liknande genrer borde ni ta en sväng dit!

Så ja, man kan väl minst sagt säga att jag ser fram emot hösten. När det gäller böckerna tänker jag kämpa vidare med ”Magin vaknar” hela hösten, bortsett från i November då jag tänkte låta det vila och jobba på något annat. Antingen blir det ”ML – Förvandlingen” eller något helt annat, får se vad som lockar mest 😉

Vad ser ni fram emot mest i höst?

IMG_1288

En reaktion till “En ny vecka, en ny höst

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: