Vad hände ens?

Skolan har bara varit igång två veckor. Tror jag i alla fall, känner mig lite veckovill just nu. Vet inte riktigt vilken dag det är heller. Helt plötsligt var allt bara igång igen. Massa saker som händer, saker som ska planeras och dagarna är fyllda av både roliga och tidskrävande saker. Första kursen blev lite kaosig, troligen pga att jag hade lite dåligt fokus där första veckan. Så den här veckan har min hjärna varit lite all over the place. Men det rättar vi till i nästa kurs, haha!

Litteraturrundan och Bokmässan närmar sig och idag fick jag hem en försändelse böcker från förlaget med nytryckta böcker. Och de är så fina! Är extra förtjust i ryggen eftersom ryggen på de tidigare versionerna varit lite väl simpel så var det kul att se att det hände något där när de stod i hyllorna. Dessutom är det rätt komiskt att se hur första upplagan av Födelsemärket såg ut i jämförelse med den här, tjockleken skiljer sig väldigt måste jag säga. Tänk att en ny inlaga kunde få boken att bli så mycket smalare, haha!

Något annat som närmar sig är den deadline jag satt upp för ”Magin vaknar” och jag har inte alls prioriterat den på sistone. Tänker alltid att ”jo men den där dagen, då hinner jag” sen kommer den dagen och så går den i ett i alla fall utan att jag hunnit så mycket som titta på manuset. Så irriterande. Men men, jag har satt deadline för sista oktober. Då är min plan att det ska vara tillräckligt färdigt för att kunna vila under november när jag jobbar på något annat och kanske till och med kunna ta sig igenom en första testläsning. Men just nu känns det som om det är en väg kvar dit.. Så det gäller att jobba på i så fall!

Något som det dock inte alls är dåligt med är inspiration. Inte bara till ”Magin vaknar” utan till massa andra manus också. Inspirationen bara flödar, vilket är helt underbart. Jag måste bara se till att göra något vettigt med den också!

14141583_1767274090177888_6795207811339925268_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: