Vill också släppa en ny bok..

Nu i dagarna har både min förläggare Caroline och förlagskollegan Astrid fått hem nya böcker. Och även om jag visserligen känner mig väldigt glad över mina fina nytryck så kan jag inte låta bli att känna ”jag vill också…”. Men mitt manus är ju inte riiiiiktigt där än om man säger så. Det kommer dröja ett tag till. Men den som väntar på något gott… 😉

namnlo%cc%88st-1

Inspirationsbilder från Pinterest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: