Litteraturrundan i Växjö!

Godmorgon! Idag fick jag äntligen sova ut, haha, jag gillar verkligen inte tidiga mornar. Först gick jag upp kl 5 i fredags pga inventering på jobbet, sen gick jag upp kl 6 igår pga att vi skulle åka till Litteraturrundan i Växjö. Hade verkligen inga förväntningar på den mässan, eftersom jag aldrig varit på den förut och det var första gången den arrangerades i Växjö, men den visade sig bli en succé. Flera böcker hittade nya (och gamla) läsare och jag fick träffa så sjukt härliga människor, som alltid när jag är på mässa. Älskar det! Både en massa härliga författare, både välkända och tills igår okända, och en massa fina läsare som hade så mycket vackert att säga om mina böcker att jag blir alldeles rörd. Love you guys! ❤

Förutom att stå i montern lyckades jag smyga iväg på ett litet föredrag där Sagoakademien pratade om icensatt fotografi och hur man kunde göra för att fota magiska bilder. Här kan ni hitta deras hemsidor och kolla in deras grymma bilder: Beata & Victoria. Köpte med mig deras kalender hem så nu får jag ha några av de fina bilderna på väggen nästa år!

Utöver en kalender kom jag också hem med två nya böcker. Va lite sur först över att jag inte köpt en enda bok, men sista timmen var det visst min tur. Först bytte jag och Kim M Kimselius bok med varann så hon fick hem min ”Mellody Looh – Födelsemärket” och i retur fick jag hennes ”Mördande foto” som verkar väldigt spännande. Sen träffade jag också författaren Jerker Hultén som tills då varit okänd för mig, och då köpte jag såklart första delen i hans serie ”Drakhjärta & hamnskiftare” som både hade ett spännande namn (den hade ju liksom med hamnskiftare, det är ju min grej) och ett jättefint omslag. Ska bli kul att läsa!

Jag var lite dålig på att ta bilder under mässan dock, delvis för att min telefon ville ladda ur hela tiden.. Så de tre nedersta lånade jag från arrangören Sofi (som förövrigt gjorde ett grymt jobb, tack Sofi!!). Så här kommer några i alla fall!

Såhär pigg och glad kan man för det första se ut när man sitter och väntar på att bli hämtad av författarkollegan Sarah 😉

IMG_1762.jpg

Såhär såg vårt fina bord ut!

IMG_1781.jpg

Jag hade även med mig Eva Holmquists fina böcker!

IMG_1775.jpg

Lugnet före ”stormen”… 😉

imag5487

Här står jag och ser stel ut bakom vårt bord. Kanske skulle suttit ner istället x)

imag5507

Och så var mässan igång. Detta måste varit när jag var på föredrag eftersom bara Astrid syns i montern 😉

imag5524

Nu är det bara att tagga inför bokmässan då. Det här var en bra uppvärmning 😉 Idag ska jag packa, stryka kläder och lägga massa inpackningar i håret (varav en innehåller färg…). På onsdag bär det av! Hoppas vi ses på mässan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: