Tankar inför bokmässan

Imorgon åker vi. Tjoho!! Det är så konstigt när man har gått och taggat i ett helt år och så är det äntligen dags. Jag har inte tänkt att jag ska köpa så mycket själv, men sen vet jag av erfarenhet att det ofta brukar bli någon mer bok än de man har planerat 😉 De jag har bestämt mig för på förhand är i alla fall:

  • När drömmen slår in av Sofia Fritzson
  • Ensamvarg av Sara Dalengren
  • Att hitta glädje i skrivandet av Kim M Kimselius
  • 10 misstag författare gör av Kim M Kimselius, Kristina Svensson & Lennart Guldbrandsson

Sen är jag också sugen på att hitta några nya feelgood/relationsromaner. Får kika runt lite helt enkelt! Och sen finns det några engelska böcker jag är lite sugen på så tänkte titta i English bookshop också.. Ja ni hör ju, jag kommer komma hem med många fler böcker än de där fyra, hahah!

Men det ska bli kul i alla fall. Bara jag kommer ihåg att äta i år.. Det var lite si och så med det förra året 😉

Ni glömmer väl inte att hålla utkik efter den här banderollen? Mitt i fantasygränden hittar ni oss, i monter A02:51!

13692394_10153869263203667_1524945034_o

2 reaktioner till “Tankar inför bokmässan

Lägg till

  1. Tjoho! 😀 Jag ska dit för första gången på fredag! Är grymt nervös. Har alltid haft svårt med stora folksamlingar, men det kanske inte är så galet mycket folk den dagen?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: