4 blev 21

Min plan var ju fyra böcker.. Men det blev lite fler än så, närmare bestämt tjugoen stycken (!!!). Hmm.. Vet inte om schemat vi hade i montern i år var så bra eftersom man fick vara ledig och gå runt så mycket, haha 😉 Men samtidigt är det ju såå kul att komma hem med alla mysiga böcker.

Det blev ganska många feel-good och romantik, inte så mycket fantasy faktiskt. Har börjat känna att jag behöver läsa om lite glada, mysiga saker istället för allt mörkt och sorgligt. Men några fantasy blev det allt, för helt kan jag ju ändå inte gå ifrån min älskade genre!

Fem signerade böcker blev det också, vilket känns lite extra roligt. Självklart passade jag på att få både ett signerat ex av Sofia Fritszons ”När drömmen slår in” och Sara Dalengrens ”Ensamvarg”. Sen ville jag förstås ha ett ex av min förläggares senaste roman ”Mirele Dangin” som jag testläste och älskade tidigare i år. Sen blev det även ett exemplar av ”Forsdansen” som är Ida Tidmans debut, och passade förstås på att köpa den när hon hade signering (och hon sålde slut under mässan, såå kul! Grattis igen Ida!). Och så kikade jag in i Ordberoende förlags monter för att köpa lite pocket-böcker och då fanns författaren Birgitta Andersson på plats och signerade ”Blondie”. Så jag är mer än nöjd!

De enda böcker jag köpte som jag är skeptisk till är ”Arvtagerskan” och ”Uppfylld” som jag köpte i Harper Collins monter tillsammans med ”När drömmen slår in”. Köpte dem egentligen mest för att det kändes onödigt att bara köpa en för 149 när man kunde få tre för 299. Såhär på efterhand känns det inte alls så onödigt att bara köpa en, haha, men får hoppas att de är bra!

En mer utförlig rapport från mässan med bilder och annat skoj kommer lite senare. Här har ni mina fina bokhögar och min nya tygpåse:

img_2190img_2191img_2167c25559c2-be8a-40c0-898f-450235005d78

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: