NaNoWriMo närmar sig…

Snart är det dags igen. För fjärde året i rad ska jag vara med i NaNoWriMo. Fyra år är ju verkligen inte mycket, ändå känns det som om den här tävlingen har varit en del av mitt liv hur länge som helst.

I år är planen att jag ska skriva ett första utkast till ”Mellody Looh – Förvandlingen”. Sista delen i min lilla trilogi. Egentligen hade jag flera andra planer, men det kändes som om det var lika bra att avsluta serien innan jag börjar på ytterligare ett nytt projekt. Känner att det räcker att ”Magin Vaknar” fick bli en liten instickare.

Känns i alla fall jättekul att få komma tillbaka till Mellody och alla de andra igen och det ska bli riktigt kul att få ge mig på den här sista boken, och lite tufft också förstås. Kommer nog vara jobbigt att ta farväl av alla mina karaktärer där i slutet, men samtidigt så känns det rätt. Fick frågan på bokmässan om hur jag kunde vara säker på att det bara blir tre böcker och jag vet inte riktigt men det känns rätt att stanna där. Jag har ett slut jag verkligen är nöjd med så känns dumt att fortsätta efter det. Dock har jag ju många idéer med olika bikaraktärer som jag antingen skulle vilja sammanställa i en novellsamling eller att de kanske får egna romaner.. Men det blir ett senare projekt. Mellodys resa kommer i alla fall avslutas här.

Några andra som ska va med? Vad ska ni skriva för kul?

fo%cc%88rvandlingen-3d-2

Den är röd!! Och jag är så nöjd att jag hittade en bild där hon ser lite mer ilsken ut… 😉

2 reaktioner till “NaNoWriMo närmar sig…

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: