Mina tankar om: Her Cyborg & Tempted Cyborg

Jag har blivit väldigt dålig på att skriva recensioner på sistone. Det är så mycket lättare att bara sätta ett betyg på Goodreads, haha. Men nu har jag precis läst ut Nellie C. Linds roman ”Her Cyborg” och hennes novell ”Tempted Cyborg” och kände att de behövde få ett utlåtande.

Titel: Her Cyborg
Författare: Nellie C. Lind
Förlag: Sense of Romance
Antal sidor/spellängd: 274 sidor
Serie: Bound by her #1

Om boken: Can’t find Mr. Right? Why not create him? MedAct is the company that can make all your dreams come true! Just give them a call and let them create the perfect man for you. But remember, you can never give him up. It will kill him, literally.

Loneliness and failed relationships made Phoebe want a cyborg of her own. With him, she would never be heartbroken again, but getting a cyborg is not easy. So when she turned to the medical and scientific company MedAct, she never expected to become one of the few people who passed their tests to be able to apply for one.

Now, months later, his creation is complete, and they are about to come face to face for the very first time. The day she has waited for has finally arrived, and it is about to change everything.

Mina tankar: Först av allt är jag förvånad över hur snabbt jag läste ut den här boken, eftersom den trots allt var på engelska och jag brukar va extra seg då. Men kanske var det för att den inte påminde om något jag läst förut, för det gjorde den verkligen inte. Den kändes unik (även om jag nu upptäckt att det tydligen finns mängder av cyborgromance-böcker där ute?!) och jag gillade verkligen hur Nellie skapat sina cyborgs. Det var intressant att få lära sig mer om dem och speciellt hur bandet fungerade. Dessutom gillade jag starkt att det hände mycket i den. Precis när man tror att nu ska de få åka hem och leva happily ever after så kom det en vändning och det gillade jag verkligen.

Men en sak störde mig lite, eller störde är egentligen fel ord för det låter så negativt, men jag ville få veta mer om varför de levde i en skyddad stad. Vad hade hänt där ute? Varför var resten av världen så ”hemsk”? Nellie, om du läser detta, kommer man få veta mer om det i uppföljaren? Blev så nyfiken, haha!

Men gillar man lite annorlunda romance borde man definitivt läsa den här serien. Grymt bra bok!

Betyg: 4/5

her-cyborg2-2

Titel: Tempted Cyborg
Författare: Nellie C. Lind
Förlag: Sense of Romance
Antal sidor/spellängd: ca 50 sidor
Serie: Bound by her #1,5

Om boken: Avril Davis remembers Hunter. He used to live with his bound one in her neighborhood when she was a child. He used to babysit her, but that was twenty years ago. Things are different today. Hunter’s bound one is dead and he is one of the Fighters. He is nothing like the Hunter she once knew.

Being caught by MedAct is a fate Hunter never saw coming, but he sees what is in store for him now. Doctor Jade Silva and the other doctors want him to bind himself again. They even have a woman in mind for him. He promises himself to do everything he can to make the woman change her mind about him. He will make sure that she will never want anything to do with him. That is at least until Avril Davis walks back into his life …

Mina tankar: Efter att ha läst ”Her Cyborg” kände jag såklart att jag ville läsa mer och då såg jag att Nellie erbjöd den här lilla novellen för de som skrev upp sig på hennes mejllista, så då gjorde jag såklart det och läste ut den på ett par timmar. Tyckte lika mycket om den som boken, men på ett sätt var det lite mer intressant den här gången eftersom det var en Fighter som skulle skapa ett nytt band istället för en som vaknar med bandet färdigt. Kändes kanske som att det gick lite väl fort, men samtidigt passade det och det hade nog varit dumt att dra ut på det också.

Men som sagt så tyckte jag väldigt mycket om den. Vet inte om man kanske bör ha läst boken först, men om inte så kan ni ju klicka in här för att skriva upp er på mejllistan och få den gratis: www.nellieclind.com

Betyg: 4/5

 

tempted-cyborg

3 reaktioner till “Mina tankar om: Her Cyborg & Tempted Cyborg

Lägg till

  1. Åh, jag älskar Her Cyborg och Tempted Cyborg ❤ Håller med om dina frågeställningar dock och störde mig lite på dubbelinformationen i boken. Det var mycket information som upprepades. Men superbra story och som du säger, lättläst. Plötsligt var den bara slut! ^^

    Gilla

    1. Ja precis, kan också hålla med om att det var mycket som upprepades, samtidigt var det bra på ett sätt för det gjorde allt väldigt självklart och lätt att förstå tyckte jag 🙂 Haha ja, det var verkligen så, poff så var den slut!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: