Men vänta lite då..

Går från bussen på väg mot skolan. I lurarna spelar någon form av nostalgilista som oftast inte brukar trigga mina kära karaktärer särskilt mycket. Förutom idag tydligen. Helt plötsligt utspelar sig ett storgräl i mitt huvud. Två karaktärer – som jag fruktar kommer ta över hela sista delen i Mellody Looh trilogin btw – har all min uppmärksamhet.

Så har det varit hela veckan. Karaktärer från Mellody Looh-serien poppar upp i huvudet hela tiden, fastän jag ber dem vänta. På tisdag är det dags, kan de inte bara hålla sig tills dess?! Jag har ju inte tid just nu. Måste fokusera på den där andra boken…

Aja, snart så får jag släppa dem lösa där inne. Tror november kommer bli en väldigt intressant månad!

22571558d37c14cd6b7c8c69e06b9f63

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: