Hejdå Natalja, Hej Mellody!

”Magin vaknar” är skickad till min förläggare. Långt ifrån färdig, men jag kände ändå att det var dags att få lite synpunkter nu innan redigeringen sätter fart. Och med tanke på att NaNoWriMo ändå sätter fart imorgon så passar det perfekt just nu.

Så, nu säger jag tillfälligt hejdå till Natalja för att hänga med Mellody, Leo, Rose, Triton och alla de andra i en månad. En väldigt intensiv månad kommer det bli där jag ska varva NaNo-skrivande med att skapa tv-program i skolan. Utöver det ska jag hinna med Comic Con och att fylla år. November kommer bli bra känner jag!

Kommer dock inte få någon rivstart på NaNo eftersom morgondagen är fullspäckad med grejer, men jag får se till att skriva varenda ledig minut så ska det nog gå vägen 😉

Nu ska jag avsluta oktober och denna måndag med att dra på bio och titta på Doctor Strange. Hoppas den är bra!

3c657d9ff55a8f047a272556eccf7d8e

Ska sjunga den här i en månad nu… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: