Mellody Looh blir Mellody Who?

Innan NaNoWriMo dök mängder av scener upp i mitt huvud. Mestadels om Leo och Rose. Och nu när jag väl sitter här och skriver så märker jag att de gärna tar vill ta över rampljuset från Mellody. Pratade lite med Sevana om det och hon tyckte att sista boken borde heta ”Mellody Who?” och lite så känns det nästan nu, haha! Men vem vet, de kanske kan få sin egen berättelse sen, om de bestämmer sig för att hitta på något spännande. Kanske får de nog av Lavida – det hade jag fått om jag var dem – och sticker iväg till någon ny planet. Det hade kunnat vara intressant!

Rose verkligen den ultimata karaktären att skriva om under en skrivarutmaning som NaNoWriMo. Hon är alltid lika självklar. Jag behöver knappt tänka när jag skriver om henne, orden bara kommer. Det är underligt egentligen, hur en karaktär bara kan vara så enkel att jobba med. Mellody är svårare, åtminstone i vissa situationer, när det gäller henne behöver jag alltid tänka ett extra varv eftersom hon är så tvådelad och man inte alltid vet hur hon kommer att reagera. Men samtidigt är det just hennes oförutsägbarhet som gör henne underbar som huvudkaraktär. Älskar dem båda, fast på olika sätt.

Har precis skrivit en lång scen som ger känslan av att det kommer bli en del förändringar i den här världen fram över. Kanske kunde det få bli en del av den där spinoffen?

Nä, nu ska jag inte börja tänka på spinoffs.. Jag är hopplös. Tänker redan på vad jag ska skriva när ”Magin vaknar” och ”Förvandlingen” är färdiga. Så många manus jag vill skriva, så lite tid, haha. Vilken klyscha, men så är det verkligen. Längtar tills den dag då jag kan jobba med det här på heltid!

Bäst att fortsätta. Har suttit och slötittat på Sex and the city (jag kan titta om den serien hur mycket som helst, don’t judge me) de senaste timmarna istället för att skriva. Men samtidigt har jag redan fått ihop 6000 ord idag så lite nöjd kan jag ju få vara ändå 😉

img_2784

Var ju på Comic Con igår! Tänkte skrivit ett blogginlägg om det, men eftersom jag ska prata om det i Kaffepaus så känns det dumt att ta det nu. Ni får lyssna på torsdag istället 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: