Dessa valmöjligheter

Jag ligger efter i NaNo, men det var ju inget nytt. Det gör jag nästan varje år för att jag inte helt klarar av det där med att skriva varje dag. Men men, en skrivarkväll så är jag ifatt igen så det är ingen fara direkt. Dock har jag fastnat på ett litet problem. Kanske kan det låta som det minsta problemet i världshistorien men trots det snurrar det konstant i mitt huvud just nu. Jag har två olika vägar som min historia kan gå (den kommer oavsett sluta på samma sätt, men det är mest mittendelen som kan bli lite annorlunda beroende på vilken väg jag väljer) och jag har jättesvårt att välja. Egentligen vet jag ju att jag, för utmaningens skull, bara borde välja en, skriva den och blir den inte bra sen får jag helt enkelt skriva den andra MEN det är ju en liten röst där inom mig som skriker att ”neeeej, tänk på redigeringen sen, vill du verkligen riskera att behöva skriva om typ halva boken för att du valt fel??!!” så där står jag nu..

Jag vill inte spoila nått för alla er som läst mina böcker, men eftersom titeln i sig spoilar att det kommer ske en form av förvandling så tror jag inte att just detta gör särskilt mycket. Mitt problem är nämligen vart och med vem den här lilla förvandlingen ska äga rum. Jag har tre valmöjligheter, två ganska snarlika fast med två helt olika karaktärer som jag ska peta in och sen en som sker vid ett helt annat tillfälle än de andra två och därför skulle ändra större delen av storyn därefter.

Innan jag började skriva var jag helt inställd på vart den skulle vara och med vem och hur det skulle påverka allt annat osv. Men nu när jag väl började skriva så kom detta upp och så blev jag helt förvirrad..

Aja, nu måste jag skynda mig till jobbet. Får fundera på det där problemet mellan kunderna helt enkelt.. Och rita upp lite storylines ikväll. Kommer jag inte fram till nått får jag väl bara ignorera den där lilla redigeringsfientliga rösten inom mig och bara skriva nån av dem och se hur det blir. Huvudsaken är ju ändå att det kommer ner på papper!

c495b96e6aa24107a26520b1c9ad802c

En reaktion till “Dessa valmöjligheter

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: