Dan före dopparedan

Imorgon är det juuuul! Jag håller på för fullt med att tina massa kött som ska tillagas, packetera in kolan som inte vill sluta klistra sig fast vid mina fingrar och tänkte efter det ta tag i att städa lägenheten lite sådär i sista minuten. Detta till trots att jag har feber och det känns som om jag har bomull i huvudet, men strunt samma, det är ju faktiskt bara jul en gång om året!

Såhär i juletider kan jag faktiskt komma på mig själv att längta efter den dag då vår familj är större och vi har små barn att skapa julstämning tillsammans med. Jag kommer vara ännu mer jultokig när jag har barn, pynta lika mycket som det alltid är hemma hos min mamma och baka lika mycket som vi brukade göra när jag var barn och hela släkten kom på besök hem till mormor. Göra personliga julkalendrar och överraska med presentkorgar på julaftonsmorgonen. Spela julmusik hela december (vilket jag väl egentligen redan gör iofs) och dra med dem på konserter och midnattsgudstjänst för att komma i julstämning. Mina barn kommer antingen älska eller fullständigt hata julen, haha!

Jag gillar julen, som ni kanske förstår, haha! Och jag älskar att ge bort presenter. Jag börjar alltid med att köpa julklappar i september (på bokmässan, ofc) och sen håller jag på ända fram till december för att kunna fylla på så att det knappt får plats under granen. Det gör mig alltid så lycklig att se alla paket därunder och se folk öppna dem.

Försökte hitta någon bra julig ljudbok att lyssna på, men den enda jag hittade var uppläst av en kvinna som låter KONSTANT exhalterad, vilket blev väldigt irriterande efter en halvtimmes lyssnande. Så jag håller mig till julmusik och läser ”Arvet efter dig” i mina pauser. Läste ut ”Livet efter dig” igår och var ännu mer förälskad i den än jag var i filmen, och det säger en del för jag gillade verkligen filmen, men andra delen i serien lever inte riktigt upp till mina förväntningar. Men den första är samtidigt väldigt svår att slå, så på ett sätt beundrar jag Moyes för att hon försöker.

Igår släppte Kaffepaus JKPG årets sista avsnitt. Vi summerade året med topp 5 största händelser i nördvärlden och gav en liten recension av Rogue One som jag kikade på förra helgen. Dessutom tog vi ett sorgligt farväl av Filip som försvinner iväg till Malmö och så fick grabbarna såklart julklappar av mig 😉

Ni kan lyssna på avsnittet här eller på iTunes: www.kaffepausjkpg.libsyn.com

Nu ska jag fortsätta med julstöket. Önskar er en fantastiskt god jul!

img_3661img_3630img_3471

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: