Hej hej, 2017!

Gott nytt år på er!! Det är 2017, ett nytt fräscht år och alla snackar nystart och nya mål. I år verkar vara året då alla ska lyckas med allt, året då folk ska skriva den där första boken, starta det där företaget, gå ner de där kilona, bli bättre människor. Åtminstone om man ska tro det som skrivs på facebook idag.

Mina egna nyårslöften var samma som jag tror att jag hade förra året, att slösurfa mindre och bli mer produktiv. Det kommer väl gå sådär. Men nyårslöften är ju till för att brytas känns det som. Däremot har jag saker jag ser fram emot i år. Jag ska släppa en ny bok, åka på mässor OCH vi ska ut och resa. Vart har vi inte bestämt helt hundra än, men bort ska vi. Äntligen. Jag har knappt varit utomlands, bara i Tyskland, Danmark och Norge. Längre än så har jag liksom inte kommit. Så just nu känner jag att jag vill åka överallt och vet inte riktigt vart jag ska börja, haha. Jag har varit inne i en lite smådeppig period senaste veckorna då jag på kvällarna inte kunnat skaka av mig känslan av att livet är för kort och att jag borde göra mer. Upptäcka mer, leva mer. Så i år måste det bli av. I år måste vi komma iväg någonstans utanför nordens gränser.

Men innan det blir dags för det så ska jag jobba vidare med ”Magin vaknar”. Fick tillbaka manuset från förläggaren i mellandagarna med kommentarer på vad som kan förbättras och borde ändras. I slutet av sitt omdöme skrev hon ”Du är så duktig på att skapa berättelser som är råa och nakna men ändå magiska…” vilket känns som en rätt bra beskrivning på det här manuset. Rått och naket men ändå magiskt 😉 Har en bra plan för redigeringen och karaktärerna är mina ständiga följeslagare just nu. Lite besvärligt när jag samtidigt måste fokusera på att skriva ett reportage till skolan, men egentligen inte vill skriva på något annat än manuset, haha!

Lite bilder som får summera mitt 2016. Det har varit ett väldigt bra år med bokkontrakt, poddande och mässor. Nu håller vi tummarna för att 2017 blir ännu bättre!

61E22DFF-DA97-423E-AB35-1458743037F8.jpg0c69edb0-99c6-41f4-a962-1ae98b0554df4ec8f8a3-0719-479e-a9f8-91de80ea3871

2 reaktioner till “Hej hej, 2017!

Lägg till

  1. Jag känner igen väldigt mycket av det du skrev. Jag har också tänkt en del på att livet är för kort, och att man inte kommer hinna göra allt man vill innan tiden har försvunnit. Det är lite synd eftersom att man inte njuter av livet som är nu i det fallet tyvärr. ❤

    Jag kollade förresten på dina böcker, och de verkar väldigt spännande. Om du vill att jag läser dem och skriver en recension så gör jag det mer än gärna! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: