När man har slösat bort en hel dag

Alltså klockan är snart 16.00. Och det enda jag har åstadkommit än så länge är att skicka några mejl, vänta på svar, göra smoothie, titta på snön, lyssnat på ljudbok tills ljudet på min telefon bara la av, försökt putta bort Messi från mitt manus gång på gång, tittat på tillräckligt många youtube-klipp för en hel livstid och läst TVÅ SIDOR ur manuset. BRA JOBBAT GABRIELLA!  

Nu, fyra timmar efter jag egentligen borde ätit lunch och två timmar innan jag ska äta middag så gör jag äntligen lunch. Känns som om min dag är helt fel. Jag har dessutom bytt om till mina ”färga-håret-kläder” men ännu inte orkat ta mig till badrummet och faktiskt få i färgen i håret. Utan jag bara sitter här i fula kläder med färgfläckar på och fortsätter titta på youtube. Jösses.

Det där nyårslöftet om mindre slösurfande och mer produktivitet bröt jag ju fort!

Ja vi kan väl låtsas att det enbart var Messis fel att jag inte jobbat mer? Känns bättre.

img_3879

3 reaktioner till “När man har slösat bort en hel dag

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: