Livet som författare

Dags att presentera mitt nya lilla projekt! En podcast vid namn ”Livet som författare” (var väldigt förvånad över att jag inte hittade någon podd som redan hette så) där jag kommer att snacka om författarlivet på ett väldigt ärligt sätt, precis som här i bloggen egentligen. Ta upp med- och motgångar, ge skrivtips, diskutera ämnen med andra författare och även uppdatera er lite om hur min skrivarvardag ser ut. Det är i alla fall tanken!

Ni som följt mig ett tag vet att jag för ett tag sen hade ett program på lokalradion som hette 45minuter där jag intervjuade författare. När jag gjorde det så fick jag feedbacken att det inte är så intressant att lyssna på hur de levde sina liv, så det är något jag tar med mig in i den här nya podcasten och kommer därför att istället diskutera olika ämnen med varje författare för att ni ska kunna lära er något av dem. Alla har ju sina egna knep att dela med sig av!

Så idag släpptes mitt lilla premiäravsnitt där jag egentligen bara berättar om mig, vad podden kommer handla om och lite om skrivläget idag. Nästa avsnitt kommer spelas in på bokmässan ”Love of fantasy” där jag tänkte leta upp någon eller några intressanta författare att snacka med 🙂

Tanken är att det ska vara 1-2 avsnitt i månaden och längden på dem kommer nog variera lite, beroende på om det är jag själv som ska sitta och snacka eller om jag har med mig någon. Är det något speciellt ni skulle vilja att jag tog upp får ni hemskt gärna höra av er, vore jättekul att få veta vad ni vill höra om.

Ni kan lyssna på podcasten här: www.livetsomforfattare.libsyn.com

Under dagen kommer den även dyka upp på iTunes för er som hellre lyssnar där (den väntar just nu på godkännande)!

livet-som-fo%cc%88rfattare-logo

6 reaktioner till “Livet som författare

Lägg till

  1. Jättebra avsnitt! Himla roligt att höra hur ”lat” du är i perioder. Jag kan också vara sjukt produktiv ibland och helt tvärtom andra gånger. 🙂 Som i dag, har jag inte fått mycket gjort … Ångest!

    Gilla

    1. Åh tack, vad roligt att höra! Haha skönt att höra att jag inte är ensam 🙂 Jag vill skylla på att jag är sjuk just nu men känner samtidigt att det inte är en tillräckligt bra ursäkt för att inte jobba 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: