Mina tankar om: Som ett brev på posten

Titel: Som ett brev på posten
Författare: Birgitta Bergin
Förlag: Bokfabriken (tusen tack för recensionsexemplaret!)
Antal sidor/spellängd: 355 sidor
Serie: –

Mina tankar: Fick syn på den här boken på bokfabrikens instagram och blev väldigt nyfiken. Även i detta fall var det omslaget som fick mig att vilja läsa den, haha, jag är svag för feelgood-omslag har jag konstaterat.

Det är en väldigt mysig bok fylld av känslor. Så oerhört fint att se hur någon kan träffa en ny partner på äldre dar. Och väldigt irriterande att se hur deras familjer reagerar. Men det är ändå en sak som drar ner betyget, nämligen att klimaxet som boken bygger upp till, den förlovningsfest då familjerna ska komma samman och allt ska bli kaos, den var över så fort kändes det som. Det kändes som om de byggde upp jättelänge, man fick följa hur Elsa och Tore blev kära och fick separat följa deras respektive familjemedlemmar genom 2/3 av boken, sen var det äntligen dags för det där som skulle vara spännande, men det kändes nästan onödigt att ha med överhuvudtaget eftersom det var över så snabbt. I alla fall kändes det så för mig.

Trots det tycker jag det var en läsvärd bok med vackra miljöbeskrivningar och levande karaktärer som både gör en glad och extremt irriterad emellanåt. Jag gillade verkligen slutet, det gjorde mig lycklig att de faktiskt tog det beslutet som de gjorde. Så i och med det når den ändå upp till en fyra!

Betyg: 4/5

IMG_3877.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: