Bättre sent än aldrig…

… nu ska jag lyssna på Harry Potter. Storytel fick plötsligt in alla böckerna som ljudböcker. Nog för att jag har svårt för ljudböcker på engelska för uppläsarna ofta gör sig till så mycket med olika röster och musik i bakgrunden, men ändå. Ett par av böckerna ska jag i alla fall lyssna på, så kanske jag fattar vad det är alla tjatar om, haha x) Filmerna gillar jag ju så böckerna borde gå hem de med tycker jag.

Annars så ska jag snart iväg på möte hos Nyföretagarcentrum och se om jag kan förstå det här med att starta företag. Allt sånt gör mig så osäker, det känns så stort men samtidigt är jag mer säker än någonsin på att jag vill starta eget så det får bära eller brista.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-17-kl-11-02-27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: