Saker är igång igen

I helgen är det dags för Love of Fantasy i Växjö. En mässa för alla fantasyälskare. Jag och Astrid kommer vara där med alla Serafs böcker och jag ska dessutom passa på att spela in nästa avsnitt av ”Livet som författare”.

Helgen efter är det dags för SmåLit, lördagen i Jönköping och söndagen i Värnamo. I Jönköping kommer det vara jag och Caroline som står i montern med Serafs böcker och i Värnamo blir det jag och Astrid. Under båda dagarna kommer jag prata i speakers corner om varför jag skriver fantasy. Ni som hörde mitt lilla föredrag på bokmässan och känner för att lyssna på mig igen behöver inte vara oroliga för det är inte samma utan en lite ny vinkel på det hela 😉 Vet inte vilka tider än men tycker det borde dyka upp snart! Under lördagen kommer dessutom ”Kaffepaus JKPG” springa runt och bevaka mässan samt göra en intervju med en skräckförfattare, det avsnittet kommer alltså ut vecka 6 så håll utkik!

Ska bli superkul med mässor igen! Hoppas att SmåLit är lika bra som det var förra året, kanske till och med ännu bättre nu då när det dessutom blir två dagar.

Idag sätter dessutom mina två första valbara kurser igång, digitalt foto och medieträning. Ska bli kul att hålla på med foto igen, känns som om det var en evighet sen jag fotade senast. Eller tja, fotat till tidning, omslag och mässor har jag ju gjort men verkligen bara fotat för att det är roligt har jag inte gjort på väldigt länge tråkigt nog.

Känner att jag äntligen vaknat upp ur dvalan jag befunnit mig i under jul och nyår. Min hjärna har inte fungerat alls, nu känns det istället som om den försöker ta igen allt genom att gå på högvarv. Allt eller inget tydligen x)

Ikväll ska vi dessutom spela in säsongens första avsnitt av kaffepaus! Säsong 4, wiiii!!! Ni kan som vanligt lyssna på det på torsdag!

Veckan ska jag ägna väldigt mycket åt ”Magin vaknar”. Mellody har börjat tränga sig på i mina tankar så nu känner jag att jag måste skynda mig att skriva ett andra utkast av Nataljas historia så att jag kan få bege mig tillbaka till Lavida igen, haha 😉

Älskar att allt kommit igång igen och att jag känner mig pigg. Tror jag behövde den där lilla dvalan ändå.

img_3689

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: