#smålit 2017

Hemma från årets SmåLit. I år pågick mässan i två dagar, en dag här i Jönköping och så en dag i Värnamo. Eftersom det gick så bra för mig förra året och det kom så mycket folk så hade jag väldigt stora förhoppningar på den här mässan, men i år gick det inte alls särskilt bra. Mycket folk var det, åtminstone i Jönköping, men ingen som verkade vara ute för att köpa någonting eller egentligen ens titta på bokborden utan de flesta var nog bara nyfikna på seminarierna. Sen gjorde det väl sitt att alla bord var utspridda över fyra plan också (både på biblioteket och på länsmuséet) i Jönköping och i Värnamo på två. Det blev som en labyrint för att försöka hitta alla utställare och det tror jag var en nackdel som gjorde att folk inte ville gå runt till allt. Sen var det tråkigt att de inte marknadsförde speakers corner och att det inte ens fanns med i programmet. Väldigt synd för jag tror många missade det.

Så ja, det var väl ingen vidare mässa. Dock fick jag träffa några fantastiska läsare och det känns alltid lika roligt. Älskar att träffa er ❤ Dessutom var det kul att få umgås med bästa Caroline och träffa lite författarkollegor. Så något fick man ju ut av det i alla fall! Nu har vi egentligen ingen mässa planerad förrän bokmässan i september så nu är det bara att fokusera på att redigera istället 😉

img_4423img_4426img_4436img_4419img_4464img_4470img_4476img_4498img_4457

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: