Ute ur seriebubblan

De senaste dagarna har jag inte gjort mycket mer av min lediga tid än att titta på netflix. Närmare bestämt Buffy. Som nog många av er redan känner till så är jag ett stort fan av tv-serien Angel som är en spin-off från Buffy the vampire slayer, men jag har aldrig riktigt tittat på Buffy utan påbörjat första säsongen, tröttnat snabbt och sen inte orkat försöka igen. Men nu fick jag för mig att jag skulle fortsätta titta och plötsligt var jag inne i en seriebubbla som inte gick att komma ur förrän serien var slut. Inte för att den var så extremt bra att jag inte kunde sluta titta egentligen, men jag vet inte, det var något fängslande där. Och jag fick lite mer förståelse för vem Spike är än det lilla man får i Angel. Buffy och jag klickade ju inte riktigt däremot, men det var ju inget ovanligt. Brukar sällan fastna för de där huvudkaraktärerna 😉 Störde mig mest på hur hon körde med alla hela tiden.

Nåja, nu har jag i alla fall sett den. Så nu vill jag se om Angel igen, för typ hundrade gången. Men det får nog vänta lite, annars sitter jag fast framför tvn/datorn ytterligare några dagar, haha.

Serien gjorde mig så sjukt sugen på att skriva om vampyrer igen.. Får verkligen se upp så det inte smyger sig in nån vampyr i ”Magin vaknar”, haha! Men som tur är så ska jag ju gå tillbaka till att skriva på ”Förvandlingen” efter att jag gjort klart andra utkastet så då får jag återse mina kära vampyrer och formskiftare igen. Kommer bli jobbigt när den serien är slut känner jag. Men tror nog det kommer ytterligare några vampyrromaner efter den…

Annars så är det ju torsdag och vi har släppt ett nytt avsnitt av Kaffepaus där vi bland annat snackar skräck och intervjuar författaren Madeleine Bäck. In och lyssna vettja: www.kaffepausjkpg.libsyn.com/nrdigast-v6

OCH min första bok är med på Adlibris bokrea! Snart borde lite fler av förlagets böcker även dyka upp hos Bokus men de verkar vara lite sega med att uppdatera.

Nu ska jag sätta mig på kontoret med frukost och dagens andra kopp kaffe och låta Natalja ta med mig till hennes värld. Vi börjar med att lägga till en sorglig prolog.

img_4514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: