Det blev lite böcker ändå…

Trodde inte jag skulle köpa några böcker på rean. Men det blev det såklart, haha. 2 från bokus, 4 från akademibokhandeln, 1 från Eksjö bokhandel och sen blev det 3 böcker köpta i England varav i alla fall två var på extrapris. Så nu är bokhyllan överfull igen och jag tänker att jag behöver ha köpstopp fram till bokmässan i höst, så får vi se hur det går 😉

Har ni köpt hem några böcker under rean?

fullsizerender-2

 

Annonser

4 thoughts on “Det blev lite böcker ändå…

    • Haha åh det förstår jag, hade jag aldrig klarat. Jag blir tokig när det är rea i en butik jag jobbar i x) Men det är sant det du säger, man kan fynda rätt mycket om man klarar av att vänta!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s