Mässdags!

Nästa helg är det dags att åka på mässa igen. Förlaget beger sig till svenska mässan i Göteborg för SciFiWorld. Som ni kanske minns var SciFiWorld i Stockholm inte så värst rolig, så jag hoppas att den här blir bättre. Den i Göteborg har i alla fall varit roligare tidigare år så hoppas det är likadant i år! Ska oavsett bli roligt att åka iväg på mässa igen och hänga med mina fantastiska förlagskollegor ❤

Dessutom kommer min poddkollega Jesper ner en sväng och tanken är att vi ska spela in några roliga inslag därifrån till podden. Får se vad vi hittar på men vi tänker kanske någon blandning av vad vi gjorde på Dreamhack och reportaget jag gjorde på Love of fantasy. Så är det någon av er som är där på söndagen och känner att ni vill vara med i podden, bara hugg tag i oss!

Någon annan som ska dit? 🙂

5B84F359-CA76-4207-86C5-3FDC1D04EAAD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: