Stormen före lugnet

Det är lite hektiskt just nu. Efter att ha haft en väldigt lugn vår hittills så var jag inte helt redo för det här, även om jag visste att det skulle bli skillnad när jag läste 2,5 kurser istället för 1,5 som jag läste hela första perioden (en av de fyra kurserna jag valt är en kvällskurs som går över hela terminen). Och nu börjar det ju dra ihop sig. Snart är sommaren här, men innan dess ska allt in, inklusive manuset som ska till testläsare den 28:onde. Men det ska gå.

På tal om testläsningen så hade jag jättemånga som hörde av sig och det blir en mycket större skara testläsare än jag haft förut, men samtidigt blir det ju bara en testläsningsomgång den här gången eftersom jag blivit så försenad så tänker att det bara är bra. Är väldigt nervös inför vad folk ska säga. Än så länge är det bara min förläggare som läst och tyckt till, och hon gillade det. Men nu återstår det att se om andra gör det också. Håll tummarna! 😉

Men något annat som jag inte nämnt här i bloggen är att jag har fått sommarjobb på Akademibokhandeln, vilket känns superkul! Inte jobbat så många pass än men jag trivs i alla fall jättebra hittills. Känner att det kommer bli en rolig sommar (om än lite farlig för plånboken när jag är helt omgiven av böcker, haha).

Nu ska jag försöka få lite skrivet innan det är dags att åka till jobbet. Önskar er en fin helg!

IMG_5905

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: