Nämen hej!

Upptäckte att jag inte skrivit något sen i maj, haha! Glömmer lätt bort den här lilla bloggen. Är ni några som läser den längre? x)

Just nu närmar jag mig slutet av sommarens mest intensiva jobbvecka, den vecka då jag bara har massa heldagarspass och mina fötter värker något kopiöst. Men snaaaaaart är den slut, bara två pass kvar. Nästa vecka påbörjar jag slutkorr av boken. Den är just nu hos mina förlagskollegor som ska kika igenom och leta fel, så tillsammans hoppas jag att vi snappar upp allt. Sen är det bara sättning och se så måtten på omslaget passar och SEN SÅ BLIR DET TRYCK! Woo!

Så sjukt nervös inför att släppa den här boken. Det är jag iofs alltid inför ett boksläpp, men den här är ju så olik Mellody Looh-trilogin känns det som.. Inte alls samma stil. Så jag hoppas ju att den här hittar sina läsare den också!

Jo men det var väl en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv 😉 Ska försöka bli bättre på att uppdatera här, om det nu är några som läser då förstås?

flyer magin vaknar

 

Annonser

7 thoughts on “Nämen hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s