Nästan klar!

Just nu läser jag igenom allt för allra sista gången. Eller tja, sista gången innan tryck i alla fall, någon gång mer lär jag ju läsa den 😉 Och vet ni vad, det känns så bra nu! Innan jag skickade till min förläggare och korrektören kändes det inte som om nått hängde ihop alls, men troligen behövde jag bara en paus för nu ser jag att det visst hänger ihop. Och jag känner mig så nöjd!

Så nu är det bara att läsa färdigt och sen fixa inlagan. För första gången på länge vaknade jag inte klarvaken kl 5-6 på morgonen utan lyckades faktiskt sova ut. Hade inte alls kopplat ihop mitt sovmönster med boken, men det måste nog ha hängt ihop, haha.

Bäst att fortsätta läsa. Kul att se att ni fortfarande är några som läser bloggen förresten ❤

DSC_0059.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: