Och så var den skickad!

Min tredje roman är skickad till tryck. Kan fortfarande inte riktigt greppa det. Är det nu jag får kalla mig författare på riktigt då? Visst brukar man säga tre böcker?

Det roliga är dock att det första som hände när jag skickat den var att jag fick upp en massa tankar om sista delen i Mellody Looh-trilogin så jag känner redan att det kliar i fingrarna efter att få skriva. Hade tänkt ta en liten paus nu, men det blir nog inte så 😉 Har trots allt deadline i december för första utkastet så det är lika bra att jobba på!

Annars så har jag bara två veckor kvar till skolstart. Och poddstart. Längtar så efter att få hoppa in i studion igen och snacka nördiga saker. Har varit lite jobbigt den här sommaren när jag hittat saker jag vill ta upp men inte kunnat eftersom vi haft paus. Men snart blir det ändring på det som tur är.

Nu ska jag jobba vidare. Här kommer ytterligare lite reklam för min tredje. Snart kan ni bevaka den hos nätbokhandlarna där den kommer släppas efter bokmässan i Göteborg. Men befinner ni er på mässan får ni den först av alla!

fbbanner magin vaknar.jpg

2 reaktioner till “Och så var den skickad!

Lägg till

  1. Två böcker har jag hört, fast jag anser att man är författare redan när man debuterar 😉 Är Magin vaknar en fristående bok, eller måste man ha läst Mellody Looh-böckerna innan?

    Gilla

    1. Haha ja, jag har hört lite olika men de flesta brukar säga tre böcker, men jag tycker också att man är det när man debuterar egentigen 😉 Den är helt fristående med nya karaktärer, men om man har läst serien kan man känna igen lite saker eftersom det är samma universum 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: