48 dagar, 1 timme och 2 minuter …

… kvar till årets bokmässa i Göteborg. Jag längtar så! Känns lite tomt nu när boken har skickats iväg och jag egentligen bara väntar på att få hålla den i handen, så nu ser jag fram emot releasen extra mycket.

Pratade med min pappa om skrivandet i veckan – första gången någonsin tror jag åtminstone när han varit nykter och intresserad – och han fråga ”Men du har inte skrivit något nytt nu eller?”. När jag svarade att den tredje kommer i september såg han alldeles chockad ut och frågade ”Men hur orkar du skriva så mycket?”. Har fått den frågan flera gånger i sommar, men svaret är ju egentligen ganska enkelt. För mig är det inte jobbigt att skriva. Visst, ibland är det tufft och det krävs ju en del blod, svett och tårar för att få ihop en färdig bok, men mestadels är det fantastiskt roligt och även när det är jobbigt vet jag att det kommer gå över och snart vara superkul igen. Det är ju som med allt, så länge som man gör det man gillar är det inte jobbigt.

Men trots det är det rätt skönt att ha några dagar ledigt ibland. Att bara få fantisera utan att tänka på ett specifikt manus. Fick en ny bokidé i veckan. Vet inte om jag ska göra något med den eftersom det är en dystopi och jag är lite trött på dystopier, haha, men kanske. Om inget annat är det kul att idéerna bara kommer så jag kan samla dem i mitt lilla block och sen hämta där om jag någon gång inte skulle ha nått att skriva.

Till nästa års mässa ska Mellody Looh – Förvandlingen vara klar. Kanske innan dess till och med, får väl se lite vad jag hinner med. Efter det vet jag inte helt vad jag ska skriva. Har massa idéer som sagt, flera påbörjade manus som jag skulle kunna jobba vidare med. Men sen får man väl se hur livet ser ut då, när skolan är över och det är dags att ge sig ut i vuxenlivet igen. Troligen landar det i att jag skriver färdigt min feelgood då. Om inte en av karaktärerna i Mellody Looh hemskt gärna vill att jag ska skriva om hen efter att serien är slut… 😉

Blev ett inlägg om lite allt möjligt det här, haha, skulle bara skriva att jag längtar till mässan. Men aja, vi landar där vi började. Bara 48 dagar kvar nu. SÅÅ TAGGAD! Vi ses i Fantastikgränden ❤

IMG_2064.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: